در دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت

پیشرفت در بومی سازی تجهیزات حوزه علوم شناختی

پیشرفت در بومی سازی تجهیزات حوزه علوم شناختی سایت امن: تهران- محققان و متخصصان دانشگاه و علوم پزشكی شهید بهشتی با هدف دستیابی به خودكفایی و بومی سازی تجهیزات، تلاش وسیعی را در ساخت و تامین دستگاه ها و ابزار مورد نیاز مطالعات در حوزه علوم شناختی انجام داده و به پیشرفت هایی دست یافته اند.


به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از ستاد علوم شناختی دانشگاه شهید بهشتی، دكتر 'حمید لطیفی' مدیر گروه پیشرو 'نورو فوتونیك' این دانشگاه اعلام نمود: ساخت و تامین تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز در حوزه های علوم شناختی با حمایت و پشتیبانی ستاد توسعه علوم و فنآوری های شناختی، در پژوهشكده لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید بهشتی و مركز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشكی این دانشگاه شروع شد و پیشرفت های قابل توجهی هم در آزمایش اولیه این امكانات بدست آمده است.
وی اظهار داشت: هم اینك شش طرح تحقیقاتی در ارتباط با ساخت دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز در مطالعات رفتاری دینامیكی مغز و اعصاب شناختی در دست اقدام است كه آزمایشات اولیه نشان از موفقیت تولید و تامین این امكانات در داخل كشور دارد.
دكتر لطیفی اضافه كرد: با همكاری و مشاركت محققان، طرح های پژوهشی ساخت تجهیزات و دستگاه های كنترل رفتار مغزی با كمك نور با تكنیك 'اپتوژنیتك '، 'میكروسكوپ كانفوكال لیزری' برای تصویربرداری های سه بعدی در ابعاد میكرومتری، تصویربرداری مغز با استفاده از ماده های رنگی حساس به ولتاژ جهت شناسایی ناحیه های فعال مغز، بررسی فعالیت های جریان خون در مغز با بهره گیری از روش 'اسپكل لیزری' و اندازه گیری انعكاس نور از مغز جهت مشاهده فعالیت های مغزی (تصویر برداری ذاتی ) در حال اجرا می باشد.
مدیر گروه پیشرو 'نوروفوتونیك' دانشگاه شهید بهشتی، هدف از انجام این تحقیقات و ساخت تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز را بومی سازی دانش این طرح ها در داخل كشور و بی نیازی به خارج و كاهش وابستگی ها عنوان نمود.
وی تصریح كرد: تامین تجهیزات پیشرفته برای پژوهشگران طرح های تحقیقاتی در حوزه های علوم شناختی، یك فرصت مناسب برای دستیابی به نتایج مطلوب و ارائه راهكارهای موثر و سازنده است و یافته های علمی می تواند زمینه را در ترویج و گسترش حوزه های علوم شناختی و هم تشخیص و پیشگیری خیلی از بیماری ها فراهم آورد.
استاد پژوهشكده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان كرد: با بومی سازی دانش ساخت تجهیزات و سیستم های مورد نیاز، محققان و متخصصان قادر خواهند بود با انجام طرح های تحقیقاتی، یافته های علمی خویش را به منظور تسهیل امر تشخیص و درمان بیماری های مغز و اعصاب و اختلالات عصبی به اشتراك بگذارند و بدین ترتیب، به توانمند سازی بیماران كمك كنند.
علمی**2038**2017


1397/02/28
13:00:10
4607
5.0 / 5
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , دستگاه , محقق
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب