تمركز منطقه ویژه فناوری بوشهر بر شیلات و كشاورزی است
سایت امن: بوشهر- دبیراجرایی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری كشور اظهار داشت: منطقه ویژه علم، فناوری و نوآوری استان بوشهر با همكاری سازمان صنعتی سازمان ملل (یونیدو) با تمركز بر2 بخش شیلات و كشاورزی توسعه می یابد.
به گزارش سایت امن به نقل از ایرنا، مصطفی كاظمی روز شنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر اضافه كرد: از 2 سال پیش در دبیرخانه شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری برای فعالیت منطقه ویژه علم و فناوری استان بوشهر طرحی با سازمان یونیدو در دو حوزه شیلات و كشاورزی تصویب گردید.
وی تصریح كرد: طراحی و تدوین این دو حوزه بعد از نشست ها و بازدیدهای كارشناسانه سازمان یونیدو در منطقه ویژه علم و فناوری استان بوشهر مشخص شد.
كاظمی بیان كرد: این طرح در 2 سطح و مقطع زمانی متفاوت اجرا می گردد كه اولین سطح بزودی قرارداد آن به امضا می رسد و توسط دانشگاه خلیج فارس به نمایندگی از استان بوشهر و نماینده سازمان یونیدو در ایران اجرا می گردد.
وی با اشاره به اینكه دبیرخانه شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری بعنوان كمیته راهبری و نظارت بر روند اجرای این طرح است افزود: این تیم مراحل مختلف آموزش و طراحی مدل و تدوین نقشه راه برای توسعه فناوری بخش شیلات و كشاورزی را انجام می دهد.
كاظمی با اشاره به اینكه مدت زمان اجرایطرح منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر 12 تا 18 ماه پیش بینی شده است اظهار داشت: بخشی از هزینه های طرح تدوین شده برای اجرا در منطقه ویژه علم و فناوری استان بوشهر با همكاری سازمان یونیدو به صورت ارزی و ریالی تامین می گردد.
وی اظهار داشت: هزینه توسعه منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر در بخش ارزی برای طراحی مدل و تدوین نقشه راه 100 هزار دلار و در ریالی هفت میلیارد ریال تعیین شده است.
كاظمی ادامه داد: مشاوران بین المللی كه از سوی یونیدو در این طرح مشاركت می كنند به علت حساسیت مبحث در طراحی مدل و تدوین نقشه راه دخالتی در بخش دریافت و تحلیل اطلاعات ندارند و جمع آوری و تحلیل اطلاعات به وسیله تیم های داخلی و بومی استان بوشهر انجام می گردد.
دبیراجرایی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری كشور خاطرنشان كرد: در كشور پنج منطقه ویژه علم و فناوری در استان های آذربایجان شرقی، اصفهان، بوشهر، خراسان رضوی و یزد تصویب شده كه بخشی از طرح های اجرایی در منطقه ویژه علم و فناوری بوشهر بعنوان الگو در چهار منطقه ویژه دیگر استفاده می گردد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر اظهار داشت: این استان در چند سال اخیر در عرصه علم و فناوری اقدامات خوبی انجام داده و این روند همچنان ادامه دارد.
سعید زرین فر بیان كرد: در كل كشور مجوز فعالیت پنج منطقه ویژه علم و فناوری صادر شده كه یكی از این مناطق در استان بوشهر به علت وجود مردم هوشمند كه بالاترین ضریب استفاده از فناوری را دارند، شبكه دانشگاهی و افراد متخصص، عزم و اراده حاكمیت و داشتن ظرفیت و پتانسیل منطقه صادر گردیده است.
وی ادامه داد: با عنایت به میزبانی استان بوشهر از تاسیسات مهم صنعتی و نیروگاهی، یكی از مطالبه های جدی استان تولید مركز علم و فناوری است كه مجوز آن صادر گردیده است.
زرین فر بیان كرد: برای توسعه مركز علم و فناوری استان بوشهر، دو حوزه شیلات و كشاورزی مد نظر قرار گرفته است كه این طرح با همكاری شورای عالی مناطق علم و فناوری در استان دنبال می گردد.
وی اضافه كرد: هدف از اجرای این طرح (توسعه مركز علم و فناوری استان بوشهر) توانمندسازی استان در حوزه های مختلف بویژه شیلات و نخیلات است.
6047/6043
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب