عباس بیرامی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار نمود: مراحل نصب این بالن كه از جانب كارشناسان پژوهشگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طراحی و تولید شده است روبروی ترمینال بركت نصب و راه اندازی شده است.
وی اضافه كرد: این بالن كه در شعاع 300 متری از فضای جو پایانه مرزی مهران قرار می گیرد، اینترنت با كیفیت مناسب به اپراتورهای تلفن همراه را پوشش می دهد و زائران می توانند براحتی و بدون مشكل از این امكان بهره مند شوند.
مدیركل فناوری ارتباطات و اطلاعات استان ایلام تصریح كرد: علاوه بر ارتقاء ظرفیت اینترنت در شهر مهران، 11 سایت بی تی اس، 11 سایت پرتابل سیار و 2 سایت ثابت در مسیر پل زائر تا پایانه مرزی مهران نصب شده است.
بیرامی از نصب كانكس چتر وای فای در پایانه مرزی مهران به صورت مجانی برای استفاده زائران خاطرنشان كرد: 14 باجه تلفن ثابت، هشت دستگاه آی تی ام خودپرداز غیرنقدی، 2 دستگاه خودپرداز در سطح شهر و پایانه مرزی مهران نصب و هشت دستگاه خودپرداز بانكی در مسیرهای تردد زائران در سطح استان مستقر شده است.
وی از افزایش چهار گیگابایت پهنای باند در شهر مهران اطلاع داد و اظهار داشت: شعب پست سیار برای حمل نذورات و اشیاء گم شده زائران هم در مهران دایر شده است.
مدیركل فناوری ارتباطات و اطلاعات استان ایلام افزود: اپراتورهای تلفن همراه افزون بر افزایش پوشش 3G با بیشترین ظرفیت در طول راه های دسترسی به شهر و پایانه مرزی مهران بیش از 40 سایت بی تی اس با حداكثر قدرت هم در استان ایلام راه اندازی كرده اند كه این امكانات همه برای تامین ارتباط اینترنت و خدمات دهی به زائران اربعین انجام شده است.
بیرامی تصریح كرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تمام امكانات دستگاه های اجرایی زیر مجموعه خویش را بكار گرفته تا زمینه دسترسی ساده زائران اربعین در مرز مهران به خدمات ارتباطی شامل اینترنت، ارتباط تلفنی همراه و ثابت، پست و پست بانك فراهم گردد.
به گزارش سایت امن به نقل از ایرنا، مرز بین المللی مهران در 95 كیلومتری جنوب غربی ایلام مهمترین كانون تردد زائران اربعین حسینی به عتبات عالیات است.
پیش بینی می گردد در روزهای منتهی به اربعین حسینی امسال بیش از 2 میلیون زائر با استفاده از مرزهای كشورمان با عراق تردد كنند.