نهمین المپیاد دانش آموزی نانو پایان یافت

نهمین المپیاد دانش آموزی نانو پایان یافت سایت امن: تهران- نهمین المپیاد دانش آموزی نانو با اهدای مدال های طلا، نقره و برنز به برگزیدگان، پایان یافت.


به گزارش سایت امن به نقل از ایرنا از ستاد ویژه توسعه نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مراسم اختتامیه نهمین المپیاد دانش آموزی نانو، با حضور مدیر دبیرخانه و مدیر كارگروه ترویج ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، همینطور مدیر باشگاه دانش آموزی نانو روز گذشته -سه شنبه- در تهران برگزار گردید.
دكتر محمدرضا زارعی مدیر باشگاه نانو در این مراسم درباره فرایند اجرای نهمین دوره المپیاد دانش آموزی نانو صحبت كرد و سه مرحله ای شدن این دوره را بعنوان خصوصیت بارز آن، سبب گزینش بهتر افراد شایسته برای حضور در مرحله ی عملی المپیاد نانو دانست.
همچنین دكتر علی محمد سلطانی مدیر دبیرخانه ستاد توسعه فناوری نانو با تقدیر از زحمات باشگاه دانش آموزی نانو اظهار داشت: «هدف از همه این فعالیت های ترویجی، پیشرفت كشور است. این فعالیت ها ابزارهایی هستند تا باعث تقویت فرد شوند و به پیشرفت كشور كمك كنند.»
وی با اشاره به اینكه مهمترین عامل پیشرفت نیروی انسانی است، اضافه كرد: «در كلاس و دانشگاه، دانش را یاد می گیریم ولی نیاز به مهارت های نرم هم داریم، مانند مهارت خوب صحیت كردن، خوب گوش دادن، كار گروهی و غیره كه یكی از دستاوردهای این دوره برای شما تمرین كار گروهی بود.»
مدیر دبیرخانه ستاد توسعه نانو با طرح این سؤال كه نیروی انسانی در زمینه ی نانو چه باید بكند؟ تصریح كرد: كشور ما نیاز به شركت هایی در این زمینه دارد كه بدرخشند. حتماً تعدادی از شما در آینده مدیران و كارمندان این شركت های توانمند خواهید شد. هم اكنون شركت های بزرگی در این حوزه در كشور فعال می باشند و محصولات خویش را به خارج از ایران هم صادر می كنند؛ مانند نانوالیاف، دستگاه پوشش های سخت، رنگ هایی با خواص خاص و غیره.» دكتر سلطانی در انتها اضافه كرد: «هر شخص برای پیشرفت كشور باید دارای چهار خصوصیت دانش، مهارت، اخلاق و اعتماد به نفس باشد.»
در این مراسم از استان ها، دبیرخانه ها و نهادهای ترویجی برتری كه در برگزاری آزمون مرحله اول این دوره از المپیاد دانش آموزی نانو مشاركت فعال داشتند، تقدیر و تشكر شد.
در آخر ضمن تقدیر از اساتید و پشتیبان های علمی دوره، مدال آوران نهمین المپیاد دانش آموزی نانو عرضه شدند و از آن ها تقدیر به عمل آمد.
مرحله سوم نهمین المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو از دهم تا بیستم شهریور ماه با حضور 30 نفر از برگزیدگان نهایی، در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی برگزار گردید.
پس از برگزاری مرحله اول و دوم نهمین دوره المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو، 30 نفر از منتخبین، وارد مرحله سوم بعنوان مرحله نهایی المپیاد شدند؛ مراسم اختتامیه این دوره، روز سه شنبه بیستم شهریور ماه با معرفی برترین ها برگزار گردید. شایان ذكر است در این مرحله، برگزیدگان در قالب گروه های سه نفره زیر نظر 10 نفر از اساتید خبره این حوزه به فعالیت های آموزشی و پژوهشی به صورت عملی پرداخته اند.
در مرحله سوم المپیاد، فعالیت هایی نظیر انجام آزمایش كاربردی فناوری نانو به همراه انجام آزمون های علمی با مبحث گوگردزدایی از نفت؛ برگزاری كارگاه های عملی سنتز و كاربرد نانومواد در آزمایشگاه، برگزاری دوره شبیه سازی در فناوری نانو؛ برگزاری بازدیدهای تخصصی و عمومی از مراكز تحقیقاتی و شركت های دانش بنیان نانو؛ آموزش های شیوه ارایه، نوشتن گزارش كار و مقاله نویسی علمی انجام شده كه در نهایت آزمون كتبی و شفاهی به صورت عرضه گروهی از شركت كنندگان گرفته شد.
استان های خراسان رضوی با هفت نفر و مازندران با پنج نفر، بیشترین سهم را در بین برگزیدگان دارند. آذربایجان شرقی با چهار دانش آموز، بوشهر با سه، كردستان و هرمزگان هركدام با دو و استان های آذربایجان غربی، اصفهان، خراسان جنوبی، فارس، كرمان، كرمانشاه و یزد هركدام با یك دانش آموز در مرحله‌ی نهایی المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو حضور دارند.
بنیاد ملی نخبگان بعد از هشت دوره برگزاری المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو، امسال این رویداد را مورد تایید و حمایت خود قرار داده است. بر این اساس برگزیدگان دوره ششم به بعد می توانند از تسهیلات این بنیاد بهره مند شوند. همینطور برگزیدگان ادوار مختلف المپیاد نانو می توانند در كانون برگزیدگان باشگاه نانو عضو شوند و به فعالیت‏هایشان در حوزه فناوری نانو ادامه دهند.
این كانون با هدف توانمندسازی و ارتقای برگزیدگان تا محقق و فناور برتر شدن اعضا، پشتیبان آنها خواهد بود.

**المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو
این المپیاد فعالیتی است كه ابتكار برگزاری آن با این عنوان متعلق به كشور ماست و شناسایی استعدادهای برتر دانش آموزی، كمك به پایدارسازی جریان تربیت نیروی انسانی در زمینه فناوری نانو و كمك به پیشتازی جمهوری اسلامی ایران در آموزش پایه نانو همچون اهداف آن است.

علمی (1) ** 1201 **2017


1397/06/22
17:16:32
4386
5.0 / 5
تگهای خبر: پژوهش , توسعه , دانش بنیان , دانشگاه
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب