80 درصد دانشجویان فنی و حرفه ای وارد بازار كار می شوند

80 درصد دانشجویان فنی و حرفه ای وارد بازار كار می شوند سایت امن: بیرجند - رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار داشت: حدود 80 درصد دانشجویان این دانشگاه وارد بازار كار می شوند اما این آمار در رشته های مختلف، متفاوت می باشد.


به گزارش سایت امن به نقل از ایرنا ابراهیم صالحی عمران دوشنبه شب در نشست خبری اضافه كرد: از آنجائیكه ارتباط دانشجویان با دانشگاه بعد از دانش آموختگی قطع می گردد نمی توان آمار درستی ارائه داد اما به یقین بخش زیادی از دانش آموختگان در بخش های خوداشتغالی ورود پیدا می كنند.
وی اظهار داشت: یكی از خصوصیت های دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای این است كه عموما دنبال كار اداری یا استخدامی نیستند و این افراد می توانند برای خود كسب و كار راه اندازی و حتی كارآفرینی كنند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای تصریح كرد: نمی توان ادعا كرد 100 درصد رشته های این دانشگاه متناسب با نیاز بازار كار است و تمامی دانشگاه ها باید مرتب خویش را به روز رسانی و بازسازی كنند ما هم بنا بر بازسازی رشته ها را داریم.
وی تصریح كرد: یكی از برنامه های اصلی ما به روز رسانی و بازسازی سرفصل های برنامه های درسی دانشگاه است كه این مهم در بعضی گروه ها شروع و گروه ها تشكیل شده است.
صالحی عمران اظهار داشت: همینطور به شناسایی رشته های جدید و سرفصل های جدید اقدام نموده ایم تا نیازهای حرفه ای و شغلی بخش های مختلف بازار كار را پاسخگو باشیم.
وی از گسترش همكاری با دانشگاه های آلمان اطلاع داد و اظهار داشت: برای آموزش مربی در زمینه انرژی های نو، محیط زیست و تكنولوژی های جدید تفاهم نامه ای با برخی دانشگاه های این كشور منعقد شده است.
وی بیان كرد: تا آخر سال جاری تعدادی از مربیان دانشگاه فنی و حرفه ای كشور را به آلمان اعزام خواهیم كرد و سپس از این كشور هم مربیانی در داخل كشور حضور خواهند یافت.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار داشت: بنا داریم یك مركز آموزش مدرسان را در تهران راه اندازی كنیم؛ مركزی كه دغدغه آن مستقیم آموزش، بهسازی و به روز رسانی اعضای هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای خواهد بود.
وی اضافه كرد: ماموریت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای كشور تربیت تكنسین است كه این مهم برای رشد و توسعه اقتصادی كشور بسیار ضروری و اساسی است.
صالحی عمران بیان كرد: در مجموعه نیروهای انسانی كه توسط دانشگاه تربیت می شوند در دوره های تحصیلی مختلف تكنسین جایگاه ویژه ای دارد و چیزی بالاتر از كارگر ماهر و به گونه ای پایین از كارشناس یا مهندس نیروی عمده تولید را در كشورها تشكیل می دهند.
وی اظهار داشت: در كشورهای توسعه یافته دنیا 15 تا 20 درصد نیروی كار تكنسین هستند در حالیكه در كشور ما حدود چهار درصد است بنابراین در تربیت نیروی كار واقعی موردنیاز بازار خلا داریم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای عنوان كرد: این دانشگاه جزو بزرگترین دانشگاه های حضوری كشور قلمداد می گردد كه 178 آموزشكده و دانشكده به صورت مستقیم با آن كار می كنند و هم اكنون 170 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی اظهار داشت: از مجموع 178 آموزشكده و دانشكده 57 مورد اختصاصی دختران است كه آموزش های مهارتی مختلفی را ارائه می دهند تا بانوان هم در كنار برادران بتوانند بعنوان نیروی كار به جامعه اضافه بشوند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای اضافه كرد: بدین منظور امسال تصمیم گرفتیم فرصت های آموزشی بیشتری برای بانوان فراهم نماییم بنابراین مجوز پنج آموزشكده دختران و پسران را به صورت همزمان از شورای گسترش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت كردیم كه در آینده نزدیك دانشجو پذیرش می گردد.
وی با اشاره به اینكه دانشگاه فنی و حرفه ای دارای یكهزار عضو هیات علمی و كادر آموزشی است تصریح كرد: در ارتباط با اعضای هیات علمی دانشگاه آیین نامه ارتقا در حال تهیه است و مسیر رشد حرفه ای در دستور كار است.
صالحی عمران اظهار داشت: آموزشكده ها و دانشكده های فنی و حرفه ای در پنج سطح درجه بندی می شوند كه در این زمینه معیارها و شاخص ها طراحی شده است.
وی یكی از اهداف سطح بندی دانشگاه ها را ارتقای دانشكده ها دانست و بیان كرد: از این طریق می توان دانشكده ها را اعتبارسنجی كرد چراكه حق طبیعی شهروندان است تا بدانند دانشگاه ها از نظر كیفی و آموزشی در چه سطحی قرار دارند و هم اینكه ما نقصها را شناخته و برای رفع آن اقدام خواهیم كرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای اضافه كرد: طی 2 روزی كه در خراسان جنوبی بودیم عملیات اجرایی 2 آموزشكده همزمان دختران و پسران را در شهرستان های طبس و قاینات آغاز كردیم.
وی اظهار داشت: همینطور تفاهم نامه ای بین دانشگاه فنی و حرفه ای كشور و استانداری خراسان جنوبی تنظیم شد كه در این زمینه 6 میلیارد تومان به صورت مشترك برای پروژه های نیمه تمام دانشگاه تامین و هزینه خواهد شد.
صالحی عمران تصریح كرد: معتقدیم این دانشگاه باید ارتباطات بسیار نزدیك و تنگاتنگی با صنعت داشته باشد و برنامه های درسی و آموزشی را از صنعت بگیرد و نیروی انسانی را برای صنعت تربیت كند.
وی اظهار داشت: در سطح كشور تفاهم نامه های خوبی با شهرك های صنعتی، اتاق اصناف و اتاق بازرگانی بعنوان بخش های اقتصادی كلان كشور امضا شده است تا از این طریق درك درستی از نیاز به نیروی كار در صنعت داشته باشیم.
وی اضافه كرد: امروز مقرر شد سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی نیازهای آموزشی خویش را به دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام و رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان هم در كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری حضور پیدا كند.
7557*3028


1397/08/16
15:17:45
4549
5.0 / 5
تگهای خبر: ارتباطات , انرژی , تكنولوژی , توسعه
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب