آمادگی دانشگاه شریف برای همكاری با صنعت بانكداری در حوزه فین تك

آمادگی دانشگاه شریف برای همكاری با صنعت بانكداری در حوزه فین تك سایت امن: مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف از آمادگی دانشگاه شریف برای همكاری با صنعت بانكداری در حوزه فین تك آگاهی داد.


به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، دكتر حسین مختاری در رویداد Sharif Tech Summit كه با حضور اساتید دانشگاه، مدیران و كارشناسان بانك ها و شركت های فعال در بازار سرمایه با محوریت تأثیر فناوری هوش مصنوعی بر بازارهای مالی جهان در پژوهشكده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، اظهار نمود: دانشگاه صنعتی شریف بیشتر از ۵۰ سال است با هدف اینكه بتواند با آموزش خوب، متخصصان خبره ای تحویل جامعه بدهد، فعالیت می كند. ما حالا در میان دانشگاه های كشور بیشترین حجم قرارداد با حوزه صنعت را داریم و از لحاظ كیفیت، پژوهش دانشگاه شریف حرف اول را می زند. از همه مهم تر می توانیم الگوهای خودرا از راه دانشگاه با صنعت به اشتراك بگذاریم.
وی با اشاره به اینكه وظیفه اشتغال و كارآفرینی به سبب كوچك تر شدن نهادهای دولتی به دانشگاه واگذار شده است، اظهار داشت: هزینه احداث اشتغال برای هر نفر برای بخش دولتی حدود ۲۰۰ میلیون تومان است كه این رقم در بخش خصوصی به یك دهم یعنی ۲۰ میلیون تومان می رسد. دولت ها به سمت كوچك تر شدن می روند و نیاز به ایجاد اشتغال و كارآفرینی برای فارغ التحصیلان احساس می شود. ما حالا در نسل سوم دانشگاه ها یعنی نسل كارآفرین قرار داریم.
مختاری با اشاره به اینكه در بخش كارآفرینی به زنجیره ارزشی و هم افزایی نیاز داریم اشاره كرد: ما توانسته ایم این اكوسیستم را در دانشگاه احداث نماییم و به لحاظ تجربه با دانشگاه های دنیا فرقی نداریم. تنها تفاوت ما در مقیاس است و باید حجم كار و میدان برآیند را افزایش داد.
مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اینكه ما باید به دنبال تحقق مواردی برویم كه بازار آن وجود داشته باشد، اظهار داشت: معتقدیم كار خوب آموزش قوی می طلبد و این آموزش در پژوهش خودرا نشان داده است. از طرف دیگر پژوهش ها باید كاربردی باشند تا به یك فناوری برسند. این فناوری زمانی كاربرد دارد كه توسعه پیدا كند و وارد بازار شود. عمده ضعف ما در این مسیر است؛ بدین ترتیب باید ارتباط دانشگاه با صنعت شكل بگیرد.
مختاری در ارتباط با رابطه بیشتر با صنعت از برنامه گرنت نام برد و اظهار داشت: ما در جهت احداث هسته های تحقیقی كاربردی، تیم ها و هسته هایی متشكل از استاد و دانشجو را به گرنت اختصاص می دهیم. با عنایت به اینكه در برخی از حوزه ها از صنعت عقب هستیم، برای پر كردن این فاصله اهتمام می نماییم دانش پایه ای را در دانشگاه احداث نماییم. الگویی كه ما در نظر گرفته ایم، الگوی مشاركتی است و دانشگاه و صنایع با هم در سرمایه گذاری حوزه ها شریك هستند.
وی بیان اینكه تفاهم نامه ای با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امضا كرده ایم، اظهار داشت: پتانسیل زیادی در دانشگاه صنعتی شریف در زمینه فناوری اطلاعات وجود دارد. بخش قابل توجهی از این پتانسیل ها هم در حوزه اقتصادی و مالی است كه باید از آنها بهره برداری نماییم. در این تفاهم نامه از دانشگاه صنعتی شریف بعنوان قطب علمی هوش مصنوعی در داخل كشور نام برده شده است. علت دعوت از كارشناسان بانك در این رویداد هم این است كه می خواهیم این حوزه را با همكاری آنها و كاربرد فین تك در داخل كشور گسترش دهیم.
مختاری تصریح كرد: بخش قابل توجهی از شركت های نوپا به سبب سو مدیریت از بین می روند. ما این قابلیت را در مركز رشد و نوآوری دانشگاه شریف برای آنها به وجود آورده ایم كه برای شروع در آنجا مستقر شوند. پس از سه سال هم به پارك علم و فناوری منتقل می شوند. بدین صورت می توانند با تجربه و مهارت كافی وارد بازار شوند.
او در آخر با تاكید بر اینكه اقتصاد دانش بنیان مبتنی بر هوش و عقل است، اظهار داشت: مسئولیت ما این است كه از این تدبیر استفاده و شركت ها را به سمت خود جذب نماییم.



1397/11/06
23:47:24
4417
5.0 / 5
تگهای خبر: ارتباطات , ارتباطات و فناوری اطلاعات , انرژی , پژوهش
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب