دبیر شورای علوم تحقیقات:
۱۲ طرح كلان ملی تعیین تكلیف شدند، اجرای ۶ طرح در حوزه دفاعی
سایت امن: دبیر كل شورای علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: هم اكنون ۲۰ طرح كلان ملی وجود دارد كه ۱۲ طرح آن در حال انجام می باشد و پیگیر اجرایی سازی ۸ طرح دیگر هستیم.
به گزارش سایت امن به نقل از مهر، مسعود برومند شب گذشته در حاشیه صد و هفتاد و هفتمین جلسه كمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در جمع خبرنگاران در دبیرخانه شورای عتف اظهار داشت: در این نشست شیوه نامه تصویب طرح های كلان ملی مورد بررسی قرار گرفت چونكه این شیوه نامه باید از دقت بیشتری برخوردار شود.
وی اضافه كرد: این شیوه نامه برای تصویب در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری نمایش خواهد شد.
دبیر كل شورای علوم، تحقیقات و فناوری اشاره كرد: بر طبق این شیوه نامه طرح های كلان ملی مورد بررسی و پیگیری قرار می گیرند، بطور مثال در جلسه ای كه داشتیم طرح ذخیره سازی گاز كه یك طرح كلان ملی با شركت ملی گاز است مورد بررسی قرار گرفت و این طرح پیشرفت خوبی داشته و بودجه برای آن مشخص شده است.
برومند افزود: دو طرح كلان ملی باز مقرر است با مشاركت صندوق نوآوری و شكوفایی پیگیری شود كه گزارش آنها در جلسه كمیسیون دائمی شورای عتف نمایش شد.
وی اشاره كرد: ۶ طرح كلان ملی در حوزه دفاعی تدوین شده كه نماینده وزارت دفاع اعلام نموده تمامی این طرح ها در حال پیگیری است و در سال ۹۸ باز برای آنها بودجه در نظر گرفته شده است.
دبیر كل شورای علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: ۲۰ طرح كلان ملی وجود دارد كه ۱۲ طرح آن در حال انجام می باشد و پیگیر اجرایی سازی ۸ طرح دیگر هستیم.
برومند عنوان كرد: در صد و هفتاد و هفتمین جلسه كمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری سوژه بررسی آئین نامه و عملكرد مناطق ویژه علم و فناوری عنوان شد و مقرر است در جلسه آینده درباب تغییرات در این آئین نامه بررسی بیشتر صورت گیرد.
وی افزود: متأسفانه سوژه راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری با كندی مواجه می باشد.
دبیر كل شورای علوم، تحقیقات و فناوری افزود: برمبنای مجوز ستاندن شده از كمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری برنامه داریم قسمتی از اختیارات دبیرخانه در كمیسیون های تخصصی را به كارگروه های استانی واگذار نماییم.
برومند عنوان كرد: این واگذاری درباب اختصاص یك درصد بودجه دستگاه های اجرایی به امر پژوهش صورت می گیرد كه برمبنای آن بتوانیم فرآیند تصمیم گیری را كوتاه تر نماییم.
وی اشاره كرد: با واگذاری قسمتی از اختیارات به كارگروه های آموزشی و تحقیقی استان ها، شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری نظارت خودرا بر عملكرد دقیق تر و بیشتر خواهند كرد.
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب