رئیس مركز علم و فناوری كشورهای غیر متعهد تاكید كرد
كشورهای در حال توسعه یافته های علمی خودرا به اشتراك گذارند
سایت امن: رئیس مركز علم و فناوری كشورهای غیر متعهد با تاكید بر اینكه كشورهای در حال توسعه، یافته های علمی خودرا به اشتراك گذارند، اظهار داشت: برگزاری چنین جلساتی كمك می نماید تا دستاوردهای علمی را به كشورهای دیگر شامل اروپا و آفریقا بفرستیم.
به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، دكتر باندوپادیای در نخستین كارگاه بین المللی سیاست گذاری ترویج علم، فناوری و نوآوری كه امروز با حضور صاحبنظران بیشتر از ۱۶ كشور جهان در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اظهار نمود: همانطور كه می دانید ایران مهد علم است و در زمینه توسعه علم بسیار فعال است و ارائه برنامه های مورد نیاز در ایران ارزش های فوق العاده زیادی از نظر علم دارد و ما مایل هستیم كه یك توسعه پایدار داشته باشیم و در زمینه پیاده سازی ایده ها، مراكز بسیار مختلفی در اطراف تهران هست كه این مراكز می توانند در اشتراك گذاری ایده ها پنجره خوبی برای یادگیری و یادگرفتن و همین طور مدلهای موفق برای تأمین STI و پیشرفت كشورهای در حال توسعه داشته باشند.
رئیس مركز علم و فناوری كشورهای غیر متعهد اظهار داشت: كشورهایی كه در حال توسعه هستند، از این ایده ها می توانند استفاده كنند و علم در بین این كشورها به اشتراك گذاشته شود و نوآوری حاصل این اشتراك است و ما خیلی از مسائل و مشكلات را از این طریق می توانیم حل وفصل نماییم.
وی ادامه داد: كشورهای در حال توسعه امكان دارد ضعف هایی برای پیاده سازی استراتژی هایشان و همین طور پیاده سازی ایده ها و به فعل درآوردن آنها داشته باشند و كشورهای در حال توسعه امكان دارد وضعیت بهتری داشته باشند، ولی این ها از كشورهای در حال توسعه هم استفاده می كنند؛ برای همین، ظرفیتی كه در كشورهای در حال توسعه هست، باید برای ارتقای علم و نوآوری توسعه پیدا كند.
دكتر باندوپادیای اضافه كرد: در زمان حال به خاطر پیشرفت تكنولوژی خیلی سریع ما می توانیم صدای خودمان و تبلیغاتمان را به گوش گروه های مخاطب برسانیم و این كاملاً به توسعه و پیشرفت تكنولوژی بستگی دارد و تكنولوژی نقش اصلی را ایفا می كند.
وی درباب نقش NAM یا كشورهای عدم تعهد اظهار داشت: این نقش بسیار مهم می باشد و با میزبانی كشور هندوستان و شركت ۴۷ كشور كه هم آسیایی و هم آفریقایی هستند، نشست را برگزار نماییم و مركز NAM در حقیقت برای توسعه علم در كشورهای در حال توسعه است كه پژوهشگران و دانشمندان خودشان را به این مركز بفرستند و این دانشمندان و پژوهشگران با هم تبادل ایده داشته باشند و تبادل ایده موجب توسعه كشورها شود.
بگفته دكتر باندوپادیای، در مركز NAM حدود ۴۰ كارگاه برای مدعوین كشورهای مختلف ارائه می نماییم كه كشورهایی از اروپا، آلمان و كشورهای حوزه خاورمیانه و آفریقایی هستند و كارشان ظرفیت سازی برای كشورهای درحال توسعه هست. این كارگاه ها فرصتی به دانشگاه ها می دهد كه دانشمندان از كشورهای مختلف بتوانند افكارشان را باهم به اشتراك گذارند.
وی اشاره كرد: در واقع مركز NAM جایگاهی در دنیا است برای ارائه فرصت به دانشمندان مختلف از كشورهای مختلف و عمدتاً از كشورهای آسیایی كه مقالات خودرا ارائه نمایند و این مركز همه این مقالات را چه از كشورهای توسعه یافته و چه از كشورهای در حال توسعه به اشتراك می گذارد.
رئیس مركز علم و فناوری كشورهای غیر متعهد اشاره كرد: عقیده داریم مشاركت ذینفعان مشترك درواقع یك فرصت بسیار خوبی برای ارائه علوم و تكنولوژی و تبادل تجربیات است و ۱۶ كشور هستند كه بعنوان شركت كننده و ذی نفع از آن استفاده می نمایند و تاكید اصلی من بر مشاركت كشورهای مختلف است كه حتی فكرهای كوچك هم برای تغییرات بزرگ بسیار مؤثر است.
منبع: سایت امن
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب