تعریف و اجرای طرح های فناوری حوزه آب و خشكسالی در بوشهر، سرمایه گذاری های استراتژیك در استان

تعریف و اجرای طرح های فناوری حوزه آب و خشكسالی در بوشهر، سرمایه گذاری های استراتژیك در استان به گزارش سایت امن دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشكسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینكه استان بوشهر ظرفیت های بسیاری با كاركرد استانی و حتی كاركرد ملی و بین المللی دارد، اظهار داشت: خیلی از سرمایه گذاری های استراتژیك در استان بوشهر انجام شده است.


به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، نادرقلی ابراهیمی در نشستی با عنوان «توسعه فناوری های آب، خشكسالی و محیط زیست» كه با حضور عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فار، پژوهشگران و متخصصان حوزه آب استان بوشهر در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد، اظهار نمود: در استان بوشهر نگاه مدیریتی و علمی رو به جلو است و به سبب توجه و پیگیری مستمر مسئولان استانی و علمی، فرصت ها و ظرفیت های خوبی برای پیشرفت به وجود آمده است.
ابراهیمی از اعلام آمادگی برای همكاری در حوزه های در رابطه با فعالیت ستاد همچون آب، خشكسالی، فرسایش و محیط زیست و هرگونه فعالیتی از جنس توسعه فناوری آگاهی داد و اظهار داشت: این فعالیت ها مورد حمایت قرار می گیرد تا از این طریق راهی برای حل چالش و مشكلات استان و كشور ارائه شود. با عنایت به اینكه این چهار حوزه همگی حاكمیتی هستند، در مسائلی همچون كمبود آب، خشكسالی و ریزگرد تاكید ما بر این است كه مسائل مردمی دنبال شود. چونكه رمز ماندگاری انقلاب ما مردمی بودن آن است و هر كجا با اتكا به خداوند با مردم حركت كردیم، موفق بودیم.
به گفته وی، هزاران مساله پیش روی ما وجود دارد كه باید اولویت بندی نماییم و به مسائل مهم تر بپردازیم. مسئولان و مدیران اجرایی و علمی استان، اولویت های استان را احصا كرده و برنامه اجرایی برای اقدامات مورد نیاز پیشنهاد دهند تا با تشكیل یك كارگروه راهبری مسائل به صورت هدفمند پیگیری شوند.
دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشكسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست همین طور بیان كرد: هم اكنون با حمایت ستاد در بعضی مسائل، طرح های فناوری در استان تعریف شده و در حال اجرا می باشد، ولی با عنایت به ظرفیت های این استان به خصوص ۱۰ هسته فناوری كه شكل گرفته، می توان اقدامات مهمتر و بیشتری انجام داد.
در این نشست همین طور اساتید، پژوهشگران و پژوهشگران در رابطه با حوزه آب راهكارها، دستاوردهای پژوهشی و پیشنهادات موثری را در این عرصه ارائه كردند.
در ادامه نیز عبدالمجید مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس عنوان كرد: با عنایت به موقعیت جغرافیایی استان بوشهر و بحرانی بودن وضعیت آب در كشورمان كه در موقعیت نیمه خشك و خشك قرار دارد، مبادرت به راه اندازی پژوهشكده آب در دانشگاه خلیج فارس كردیم كه امیدوارم با راه اندازی این پژوهشكده و با عنایت به ظرفیت های علمی و پژوهشی كه در این دانشگاه وجود دارد، بتوان طرح هایی مانند نمك زدایی از آب دریا، استفاده از پساب، تغییر الگوی كشت، استفاده از گونه های گیاهی سازگار با كم آبی، مدیریت مصرف آب در مزارع، هوشمندسازی و پایش مصرف آب و آموزش و فرهنگ سازی مصرف آب را با كیفیت و نتیجه مطلوب تری اجرا كرد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس پیشنهاد كرد: با توافق بر یك مدل ارتباطی میان متخصصان حوزه آب استان بوشهر و ستاد آب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با محوریت دانشگاه خلیج فارس برای ارزیابی و تایید طرح ها و تعریف چند محور مشترك طولانی مدت برمبنای مزیت هایی كه در استان بوشهر وجود دارد، بتوانیم شاهد خروجی های مناسبی در این عرصه باشیم.
همچنین جهانگیر پرهمت، دبیر كارگروه آب ستاد آب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان كرد: استان بوشهر به سبب شرایط اقلیمی از مزیت های مناسبی برخوردار می باشد كه همچون این مزیت ها می توان به دریا و كشت خارج از فصل اشاره نمود.
پرهمت با بحرانی خواندن وضعیت آب اظهار داشت: استفاده از آب های غیر متعارف، استحصال آب از رطوبت هوا، نمك زدایی آب دریا همچون راهكارهای برون رفت از وضعیت بحرانی آب است.
دبیر كارگروه آب ستاد، توسعه فناوری را یكی از محورهای اصلی كارگروه آب دانست و بر اهمیت طرح هایی كه از مرحله آزمایشگاهی عبور كرده اند و آمادگی سرمایه گذاری را دارند، اصرار كرد.




منبع:

1398/07/13
14:55:04
4346
5.0 / 5
تگهای خبر: آموزش , پژوهش , تخصص , توسعه
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب