با همكاری دانشمند ایرانی دانشگاه توماس جفرسون كشف شد
درمان ام اس با كمك پوست میوه!
به گزارش سایت امن پژوهشگران ˮدانشگاه توماس جفرسونˮ آمریكا با همكاری دكتر ˮعبدالمحمد رستمیˮ، دانشمند ایرانی این دانشگاه دریافتند كه تركیب موجود در پوست برخی میوه ها می تواند مانع صدمه های ناشی از بیماری ام اس شود.
به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا و به نقل از نوروساینس نیوز، بیماری ام اس به تدریج عضلات را ضعیف و ناتوان می كند و خیلی از درمان های آن هنگامی كارآمد هستند كه در آغاز بیماری به كار گرفته شوند. در هر حال، خیلی از درمان های كنونی ام اس می توانند صدمه های معكوسی را به همراه داشته باشند كه به بعضی از سلول های مغز معروف به نورون آسیب می زنند.
دانشمندان "دانشگاه توماس جفرسون" (Thomas Jefferson University) آمریكا با همكاری دكتر "عبدالمحمد رستمی" (A.M Rostami)، دانشمند ایرانی و مدیر بخش علوم اعصاب این دانشگاه در پژوهش جدیدی نشان دادند تركیبی كه در پوست میوه هایی مانند سیب، آلو و بعضی از سبزیجات وجود دارد، می تواند مانع صدمه بیشتر به نورون ها شود و حتی با بازسازی نورون ها، صدمه را از بین ببرد.
دكتر "گوانگ زیان ژانگ" (Guang Xian Zhang)، استاد علوم اعصاب دانشگاه توماس جفرسون و از نویسندگان این پژوهش اظهار داشت: باآنكه نتایج این پژوهش هنوز بسیار مقدماتی هستند و از آزمایش مدلهای حیوانی به دست آمده اند، اما ما را تشویق می كنند تا این تركیب را هم دارای ظرفیت متوقف كردن و هم ترمیم صدمه در بیماران مبتلا به ام اس ببینیم.
ژانگ اضافه كرد: آزمایش های بسیاری روی موش هایی كه در مرحله ابتدایی ام اس و یا مرحله حاد آن قرار دارند، انجام شده اند اما ما تأثیر این تركیب را هنگامی روی بیماری آزمایش كردیم كه به مرحله مزمن رسیده و به بافت سیستم های عصبی صدمه رسانده بود.
دكتر رستمی هم در این حوزه اظهار داشت: جهت بررسی ایمنی این تركیب معروف به "اسید اورسولیك" (Ursolic asid)، باید پژوهش های بیشتری انجام شوند اما در هر صورت این پژوهش، یك گام پیشرو به سمت درمان بیماری ام اس به حساب می آید.
این پژوهش، در مجله "PNAS" به چاپ رسید.
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب