راه اندازی مركز نوآوری سلامت و هوش مصنوعی دانشگاه شریف تا آخر سال
به گزارش سایت امن رئیس دانشگاه صنعتی شریف در مراسم امضای تفاهم نامه همكاری با دانشگاه علوم پزشكی ایران از طریق اندازی مركز نوآوری سلامت و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف تا آخر سال جاری اطلاع داد.
به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، روسا و معاونین دانشگاه های علوم پزشکی ایران و صنعتی شریف طی نشستی در مورد توسعه همکاریهای مشترک با محوریت همگرایی علمی بحث و تبادل نظر کردند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در این جلسه اظهار داشت: تفاهم نامه آموزشی از زمان قبل بین دو دانشگاه وجود داشته، بنابراین توسعه همکاریهای مشترک در حوزه های پژوهشی و فناوری مدنظر است.
وی با اشاره به گستره وسیع خدمات در علوم پزشکی، اضافه کرد: پروژه های گوناگونی بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و صنعتی شریف وجود دارد که نیازمند ساماندهی است.
کوهپایه زاده با اشاره به اینکه دانشگاه های فنی می توانند با هدف همگرایی علوم به حوزه بهداشت و درمان یاری رسانند، تصریح کرد: در جهت پاسخگویی به نیازها و اولویت های موجود در جامعه باید محورهای همکاری بازتعریف شود.
وی آمادگی خویش را برای توسعه همکاری مشترک با دانشگاه صنعتی شریف اعلام نمود و اضافه کرد: باید بستر مناسب برای بهره مندی حداکثری از ظرفیت های دو دانشگاه فراهم و شرایط عملیاتی شدن پروژه ها تسهیل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همینطور با تاکید برخلق ارزش و ثروت، خواهان راه اندازی صندوق مشترک و افزایش سرمایه گذاری در حوزه های پژوهش و فناوری شد.
در ادامه دکتر محمود فتوحی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف، هدف اصلی از امضای تفاهم نامه مشترک را عملیاتی شدن و دریافت خروجی های مناسب دانست و اضافه کرد: با اینکه ما یک دانشگاه فنی هستیم، ولی باید ذکر شود که اغلب قراردادهای ما در رابطه با حوزه سلامت است.
وی از طریق اندازی مرکز نوآوری سلامت و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف تا آخر سال جاری اطلاع داد و تصریح کرد: در هر دو دانشگاه زمینه های بسیاری برای همکاری در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فناوری و تکنولوژی وجود دارد.
دکتر علی اکبر حق دوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت، هم در این جلسه از دانشگاه علوم پزشکی ایران بعنوان یک دانشگاه جوان، پویا و سرآمد یاد کرد و اظهار داشت: برای ارتباط پایدار بین وزارت علوم و وزارت بهداشت باید دانشگاه ها بعنوان نمایندگان آنها با یکدیگر تعامل داشته باشند و از پتانسیل اعضای هیئت علمی برای گذراندن فرصت های مطالعاتی و انجام تحقیقات مساله محور استفاده کنند.
وی بر تعیین یک مدل همکاری مناسب بین دو دانشگاه تصریح کرد و پیشنهاد کرد تا متمم اجرایی تفاهم نامه تنظیم شود.
دکتر حق دوست همینطور پیشنهاد کرد که به منظور آشنایی اساتید غیر پزشکی با دانشگاههای علوم پزشکی یک دوره فلوشیپ تعریف شود.
برگزاری تورهای مشترک با تعیین محورهای کلیدی، سرمایه گذاری در حوزه سیمولاتور (شبیه سازی) و استفاده از ظرفیت اساتید دو دانشگاه در هیئت امنا و ممیزه از دیگر موضوعات پیشنهادی معاون آموزشی وزارت بهداشت در این نشست بود.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در این جلسه که به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، دکتر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر رضایت رئیس کارگروه توسعه منابع انسانی ستاد نانو، روسای دو دانشگاه، معاونین و تعدادی از مدیران حضور داشتند.
همینطور در انتها مقرر شد تا متمم مفاد تفاهم نامه همکاری با محوریت همگرایی علوم و اجرای پروژه های مشترک تنظیم شود.
منبع: websec.ir
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب