دهقانی فیروزآبادی خبر داد

بسته حمایتی معاونت علمی برای دانش بنیان های دریایی

بسته حمایتی معاونت علمی برای دانش بنیان های دریایی سایت امن: سایت امن: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری از بسته حمایتی برای توسعه اقتصاد دریایی خصوصاً در زمینه حمل و نقل دریایی آگاهی داد.


به گزارش سایت امن به نقل از ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در حاشیه نمایشگاه ارائه توانمندی ها و محصولات دانش بنیان حوزه دریایی که در محل نمایشگاه نوآوری و فناوری ایران واقع در نمایشگاه بین المللی برپا شد در جمع خبرنگاران، این نمایشگاه را ارائه گزیده ای از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان و فناور در زمینه صنایع حمل و نقل دریایی دانست و اظهار داشت: حوزه اقتصاد دریا حوزه بسیار بزرگی است که متاسفانه در سالهای قبل به آن توجه نشده بود.
وی افزود: در همه دنیا، اقتصادهای بزرگ، کنار دریا شکل می گیرند و موضوع حمل و نقل یکی از پر رونق ترین و پر بازارترین اقتصادهای جهان محسوب می شود.
دهقانی فیروزآبادی با اعلان اینکه در کشور، توجه به اقتصاد دریایی بتازگی شروع شده است، تصریح کرد: در پاسخ به این پرسش که شرکت های دانش بنیان چند درصد از مسائل و نیازهای صنعت دریایی را مرتفع کرده اند، باید گفت ما هنوز فاصله بسیاری داریم که بتوانیم عدد و رقم دراین زمینه اعلام نماییم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری تاکید کرد: در این عرصه آنقدر فرصت اقتصادی، دانش بنیانی و نیاز بالا هست که حجم بزرگی از بازار شرکتها را تشکیل می دهد.
وی افزود: با وجود تمام کوشش های شرکت های فناور برای رفع نیازها، هنوز نمی توان اظهار داشت که حل مشکلات به چند درصد رسیده است؛ چونکه نیازهای این حوزه گسترده است.
وی اظهار داشت: معاونت علمی در دوره ی جدید خود، برنامه جدی در همه حوزه های اقتصاد دریا خصوصاً در زمینه حمل و نقل دریایی، دارد و امیدواریم در سال هایی که پیش رو داریم، شرکت های دانش بنیان فعال در این عرصه رونق بیشتری بیابند.
دهقانی فیروزآبادی با تأکید بر این که معاونت علمی حدود ۴۰ ابزار حمایتی و قانونگذاری برای توسعه این حوزه تعریف کرده است، اظهار داشت: نمونه آن پشتیبانی از تولید بار اول است و شرکتها می توانند با تولید این نوع محصولات، بدون انجام بوروکراسی ها و برگزاری مناقصات، با کارگروه تولید بار اول، قرارداد منعقد کنند.
معاون علمی ریس جمهوری افزود: علاوه بر آن همه محصولاتی که در کشور تولید شده و دارای تضمین خرید باشند، از طرف معاونت علمی تامین سرمایه در گردش و حمایت خواهند داشت.
وی اضافه کرد: همین طور فناوری های مورد نیاز کشور که تولید شده و ترند روز دنیا نیز باشند، از حمایت های معاونت علمی برخوردار خواهند شد.
ایجاد شرکت های دانش بنیان
دهقانی فیروزآبادی درباب افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: با نرخ فعلی رشد شرکت های دانش بنیان امیدواریم تا آخر سال به عدد ۹ هزار شرکت برسیم، ولی تاکید می کنم شرکت تاسیس کردن در ۶ ماه اتفاق نمی افتد.
وی اضافه کرد: ما امسال باید یکسری بذر را بکاریم و حداقل ۳ سال مراقب آن باشیم و بعد از آن انتظار داشت که شرکت های بالغ رشد کنند.
دهقانی فیروزآبادی اظهار امیدواری کرد که با ظرفیت های قانون جهش تولید دانش بنیان و معاونت علمی، در سال های آتی شاهد رشد فزاینده و هم افزا در تعداد شرکت های دانش بنیان باشیم.
خروج ارز از کشور
معاون علمی ریس جمهوری حمایت های این معاونت را در امتداد جلوگیری خروج ارز از کشور و تضمین بازار دانست و اظهار داشت: اساسا تولید داخل هم امن تر و هم هزینه های تولید کاهش می یابد؛ بدین جهت هر مجموعه دانش بنیانی که بتواند بازار را تامین کند، مورد حمایت قرار می گیرد و اگر این امر رخ دهد، اساسا مانع خروج ارز از کشور خواهد شد.
وی علاقمند بودن به محصولات خارجی و عادت داشتن به واردات محصولات خارجی در کشور را دارای سابقه دانست و اظهار داشت: البته در سالهای قبل خیلی از مدیران و مسئولان کشور در امتداد استفاده از محصولات داخلی حرکت کرده اند.
دهقانی فیروزآبادی اشاره کرد: ما باید تلاش نماییم تا محصولات تولیدی از نظر کیفیت و استانداردها در حدی باشند که مدیران و مسئولانی که نسبت به خرید محصول خارجی اقدام می کنند، رغبتی به محصول خارجی نداشته باشند.
وی افزود: از طرف دیگر نیاز است تا با قانونگذاری صحیح و جلوگیری از سو استفاده از بازار داخلی، مانع ورود محصولاتی شویم که بصورت کیفی و استاندارد در کشور تولید می شوند.




منبع:

1401/11/10
09:13:31
473
5.0 / 5
تگهای خبر: توسعه , دانش بنیان , شركت , صنعت
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب