در قالب برنامه جهش تولید دانش بنیان صورت گرفت؛
رونمایی از دو بسته حمایتی رویش و شکوفا صندوق نوآوری
سایت امن: رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دو بسته حمایتی شامل رویش و شکوفا در قالب برنامه جهش تولید دانش بنیان و در امتداد توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور رونمایی نمود.
به گزارش سایت امن به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان، در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی ایران آگروفود، ضمن اشاره به برنامه این صندوق در جهت تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار داشت: در این راستا، برنامه ای تحت عنوان «جهش تولید دانش بنیان» در صندوق نوآوری و شکوفایی تدارک دیده شده که شامل ۸ بسته حمایتی است.
وی اضافه کرد: تابحال ۵ بسته شامل جهش، توانا، ضامن، ۱۰۰۰ فناور و کارآفرین معرفی و رونمایی شده اند و شرکتهای دانش بنیان درخواست های خویش را از راه وبگاه صندوق ثبت کرده اند. امروز هم دو بسته حمایتی دیگر شامل «رویش» و «شکوفا» رونمایی و معرفی می گردند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای بسته حمایتی «رویش»، کمک به ایجاد شرکتهای دانش بنیان جدید است. صندوق نوآوری و شکوفایی می خواهد در این بسته، با پشتیبانی از شتابدهنده های دانش بنیان در چارچوب هم سرمایه گذاری، تسهیلات و خدمات توانمندسازی، زمینه را برای شکل گیری شرکتهای دانش بنیان جدید فراهم آورد.
وی اظهار داشت: براین اساس، به شتابدهنده هایی که بتوانند در چارچوب یک برنامه، زمینه را برای شکل گیری شرکتهای دانش بنیان جدید فراهم سازند، تسهیلات قرض الحسنه سرمایه بذری تا سقف ۲ میلیارد تومان اعطا شده و این امکان را دارند تا سقف یک میلیارد تومان هم از هم سرمایه گذاری صندوق نوآوری برای طرح های منتخب شتابدهنده بهره مند شوند.
وی اضافه کرد: اعطای کمک هزینه بلاعوض تحقیق و توسعه (موسوم به گرنت) تا سقف سالانه ۵ طرح، هرکدام به میزان حداکثر ۵۰۰ میلیون تومان، اعطای تسهیلات قرض الحسنه ودیعه رهن تا سقف ۳ میلیارد تومان به هر شتابدهنده، اعطای تسهیلات دراز مدت با نرخ ۱۶ درصد برای خرید تجهیزات فنی و آزمایشگاهی در مقیاس محدود تا سقف ۵۰ میلیارد تومان همچون دیگر خدمات صندوق در بسته حمایتی «رویش» است.
خیاطیان درمورد بسته «شکوفا» هم تصریح کرد: گسترش فرهنگ تأمین مالی جمعی بعنوان یکی از سازوکارهای مهم مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و تعمیق مشارکت مردم در توسعه اقتصاد دانش بنیان، از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و از این طریق، امکان تزریق سرمایه های خُرد (سرمایه های خُرد مردمی) به طرح های دانش بنیان فراهم می شود.
وی اضافه کرد: در چارچوب این برنامه، شرکتهای دانش بنیان می توانند تا سقف ۲۵ میلیارد تومان سرمایه مورد نیاز خویش را با استفاده از سرمایه های خُرد مردمی و از راه سکوهای تأمین مالی جمعی دارای مجوز از فرابورس ایران تأمین کنند. اصل سرمایه همه سرمایه گذاران توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تضمین می شود.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: شرکتهای دانش بنیان می توانند به صورت مستقیم به صندوق نوآوری و شکوفایی رجوع و این خدمت را دریافت نمایند (صندوق تقاضای شرکت را در اختیار سکوهای مجاز قرار خواهد داد). همینطور سکوهای تأمین مالی جمعی هم می توانند شرکتهای دانش بنیان واجد شرایط را به صندوق نوآوری و شکوفایی برای بهره مندی از تضمین اصل سرمایه معرفی کنند.
منبع: websec.ir
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب