حال سومین دریافت کننده پیوند کلیه خوک خوب است
سایت امن: یک زن چینی سومین فرد جهان است که با کلیه مهندسی ژنتیک شده خوک زندگی می کند.
به گزارش سایت امن به نقل از فیز، حال سه هفته از جراحی او گذشته و بگفته پزشکان وضعیت سلامت او مناسب می باشد. بر اساس گزارش ها این زن ۶۹ ساله پیش از دریافت کلیه خوک، به مدت هشت سال با نارسایی کلیه دست و پنجه نرم می کرد.
این عمل جراحی در بیمارستان شیجینگ دانشگاه پزشکی ارتش انجام شده است. بگفته لین وانگ یکی از اعضاء تیم پیوند، کلیه مهندسی ژنتیک شده احتمالاً بسیار عالی کار می کند و بیمار بازهم در بیمارستان تحت نظر است.
عمل جراحی مذکور قسمتی از کوشش های بیش از پیش جهت استفاده از اعضاء بدن مهندسی ژنتیک شده خوک در انسان است تا به کمبود اعضاء اهدایی برای پیوند کمک گردد. تا حالا چهار نفر کلیه و دو نفر قلب خوک دریافت کرده اند. نتایج تعدادی از جراحی های اولیه دراین خصوص چندان طولانی نبود اما دو دریافت کننده کلیه مهندسی ژنتیک شده خوک که یکی از آنها زنی در ایالت آلاباما و دیگر مردی در نیوهمپشایر آمریکا است که وضعیت سلامتی هر دو آنها خوب است.
وانگ و تیمش علاوه بر آن مشغول آزمایش روی کبدخوک هستند. آنها در تحقیقی که در ۲۶ مارس در ژورنال نیچر منتشر شداز پیوند کبد مهندسی ژنیتک شده خوک در بدن یک فرد گرفتار مرگ مغزی خبر دادند. این کبد به مدت ۱۰ روز فعالیت کرد و نشانه های اولیه عملکرد را نشان داد. علاوه بر آن کبدمذکور آلبومین ساخت که برای عملکرد کبد بسیار حیاتی می باشد، البته مقدار آن کمتر از میزان تولیدی کبد انسانی بود. بگفته وانک در فرضیه چنین جراحی به فردی با نارسایی کبد کمک می نماید.
منبع: سایت امن
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب