صبح امروز؛

رونمائی از موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT

رونمائی از موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT سایت امن: بامداد امروز در حالی از موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT رونمایی گردید که این پلتفرم، تلاش می کند در یک فضای تعاملی پروسه ایده پردازی و ثبت اختراعات کاربران را تسهیل نماید.



به گزارش سایت امن به نقل از مهر، نشست خبری رونمایی از موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT بامداد امروز با حضور اصحاب رسانه در هتل اسپیناس پالاس برگزار گردید. مسعود شفقی، بنیان گذار و مدیرعامل RIT در رابطه با شکل گیری موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT توضیح داد و اظهار نمود: این پلت فرم مأموریت خویش را ایجاد فرصت های آموزشی و همکاری برای اشخاصی تعریف کرده است که به دنبال ارتقای دانش و مهارت های خود در زمینه اختراعات هستند. این پلت فرم با عرضه ی منابع بر پایه APIهای متعدد و ابزارهای تحلیلی، تلاش در تسهیل فرآیند ایده پردازی و ثبت اختراعات دارد.
وی ضمن تاکید بر این که موتور هوش مصنوعی RIT با عرضه ابزارها و خصوصیت های متنوع می تواند نقش مهمی در تسهیل و تسریع فرآیندهای خلاقیت و نوآوری ایفا کند، اظهار داشت: این پلت فرم با هوشمندسازی وظایف و فعالیتها، تحلیل هوشمند و عرضه ی محیطی تعاملی، به کاربران کمک می نماید تا ایده های خویش را به حقیقت تبدیل کنند و بهره وری خویش را بالا برند.
شفقی افزود: این پروژه از یکسال گذشته شروع شد و بیشتر از ۴۰ نفر از نخبگان و مدال آوران ایرانی و همینطور ۵۰ مشاور خارجی از کشورهای کره جنوبی، قطر و … را گرد هم آوردیم. حضور مشاوران خارجی به این علت بود که نیازهای سایر کشورها را بدانیم تا بتوانیم خدمات این موتور هوش مصنوعی را صادر نماییم.
مدیر اجرایی و برنامه ریزی استراتژیک فدراسیون جهانی مخترعین به تشریح خدمات این پلت فرم اشاره نمود و اظهار داشت: خدمات این موتور هوش مصنوعی بگونه ای طراحی شده است تا به کاربران و علاقه مندان حوزه نوآوری و اختراعات در هر مرحله ای از شکل گیری ایده تا توسعه محصول نهایی کمک گردد.
وی یکی از این خدمات را کشف ایده ها عنوان نمود و اظهار داشت: در این مرحله، تشویق به ایده پردازی و نوآوری به کمک ابزارها و راهنمایی متخصصان سبب کشف ایده ها می شود. در مرحله ارزیابی ایده ها، برای پیدا کردن برترین ایده ها، ایده ها پالایش و ارزیابی می شود. مرحله بعدی تولید پیش نویس است که در آن به کاربران کمک می شود نقشه های فنی و پیش نویس های ایده ها و اختراعات خویش را تهیه کنند و مرحله نهایی، پیاده سازی نام دارد که در این مرحله هم پشتیبانی های لازم در مراحل نهایی توسعه و اجرا از جانب پلت فرم عرضه می شود.
بنیان گذار و مدیرعامل RIT با بیان این که این پلت فرم به ۵۰ زبان دنیا خدمات عرضه می دهد، اضافه کرد: یکی از دغدغه ها در ایران در حوزه هوش مصنوعی اینست که اغلب ابزارهای هوش مصنوعی به علت تحریم ها، فیلتر هستند اما جهت استفاده از این پلت فرم احتیاجی به فیلتر شکن نداریم. این پلت فرم در ایران مدل سازی شده و به مارکت می رسد و بعد خدمات آن به کشورهای دیگر صادر می شود.
شفقی ضمن اشاره به ثبت تمامی سوال و جواب ها در این موتور هوش مصنوعی اضافه کرد: اکانت افراد از لحظه ای که ثبت می شود، روز، ساعت، دقیقه و ثانیه ای که این ابزار جواب سوالات را می دهد ذخیره می شود تا اگر نوآور یا مخترع به مرحله ای رسید که از لحاظ حقوقی مجبور شد کار خویش را به مراجع ذی ربط ارجاع دهد، مشکل و دغدغه ای وجود نداشته باشد. یکی دیگر از چالش ها، فرآیند سرچ و دریافت جواب در ابزارهای هوش مصنوعی است ولی با این پلتفرم، جواب سوالات پالایش شده در اختیار افراد می گیرد.
وی افزود: در ۲ فاز مقدماتی که انجام شد و زمانیکه به مرحله تست آلفا رسیدیم، یک فراخوان عمومی در تهران داده شد و ۸۸ نفر از جامعه پزشکان و جراحان، مهندسان مکانیک و الکترونیک، دانشجویان و دو مادر دیپلمه و … شرکت نمودند و کوچکترین فرد شرکت کننده نوجوان ۱۲ ساله بود. ماحصل حضور این ۸۸ نفر در مرحله اول، بیشتر از ۲۰۰ اظهار ثبت اختراع بود. مرحله ثبت اختراع به این صورت است که افراد باید اظهارنامه و نقشه فنی خویش را در سایت اداره ثبت اختراع ایران بارگذاری کنند، بررسی اولیه صورت می گیرد و اگر گرفتار مشکل نباشد به مرجع داوری ارسال می شود در صورت تایید در روزنامه رسمی چاپ می شود و پس از آن ۴ تا ۶ ماه بعد گواهی ثبت اختراع صادر می شود.
بنیان گذار و مدیرعامل RIT با بیان این که موتور هوش مصنوعی اختراعات RIT، تمام استاندارهای هوش مصنوعی اروپا را دارد، خاطرنشان کرد: برپایه آنالیز اطلاعات، بیشتر از ۹۹ و ۶ دهم درصد خروجی دقیق نسبت به داده هایمان در این موتور هوش مصنوعی داریم. طی ۵ ماه بیشتر از ۲۲ هزار رکوئست توسط ۱۳۲ نفر ارسال شده و بیشتر از ۱۶ میلیون ریزداده توسط این موتور به آنها تحویل داده شده است.
مدیر اجرایی و برنامه ریزی استراتژیک فدراسیون جهانی مخترعین اضافه کرد: ۳ آبان ماه ۱۴۰۳ در ویکست مرکز نوآوری آزاد با حضور از ۱۰۰ نفر از اصناف مختلف مثل طلا و جواهرسازان، پزشکان، کشاورزان و … برگزار می گردد.
شفقی بیان نمود: همینطور این موتور هوش مصنوعی ۲ آپدیت در ۳ ماه آینده و ۶ ماه آینده خواهیم داشت و برپایه آن تمام فرایندهایی که اداره ثبت اختراع به آن نیاز دارد همچون پیشینه پژوهش و … تکمیل خواهد شد. بر این اساس زمانیکه افراد می خواهند ایده ای را ثبت کنند، این پلت فرم می داند افراد چه چیزهایی را نیاز دارند و یک فایل ورود به مخاطبان عرضه می دهد. نکته بعدی این که این پلتفرم، نقشه های فنی طراحی می کند تا کار ساخت محصول و برندینگ راحتتر انجام دهند.
وی در پاسخ به سوالی در رابطه با تعامل با سازمان ملی هوش مصنوعی اظهار داشت: تا امروز هیچ ارتباطی بین ما و سازمان وجود نداشته است ولی اساسا تجربه کارشناسان آنجا به ما می توانند کمک کنند که اگر ساختار این پلت فرم مشکلی دارد و یا نقطه خاکستری دارد، آنرا با تعامل و گفتگو رشد دهیم.
بنیان گذار و مدیرعامل RIT بیان نمود: مخاطبان می توانند تا ۳ روز به شکل مجانی از این موتور هوش مصنوعی استفاده نمایند اما اکانت یک ماهه آن ۴۸ دلار در نظر گرفته شده است اما درحال رایزنی هستیم که برای ۵۰۰ هزار یوزر ویژه دانش آموزان و دانشجویانی که با مشکل مالی رو به رو هستند، این دسترسی در یک بازه زمانی مشخص مجانی باشد.
شفقی عرضه پشتیبانی جامع، امکان استفاده ی آسان و بدون دغدغه از ابزارهای مختلف این موتور هوش مصنوعی، جمع آوری داده های در رابطه با نوآوری، خلاقیت و اختراعات از منابع معتبر مانند مقالات علمی، کتاب ها، پتنت ها و سایت های شخصی را از مزایای این موتور هوش مصنوعی برشمرد و اظهار داشت: این پلت فرم هچنین کمک می نماید با پاکسازی و استانداردسازی داده ها، مدل به بهترین شکل از داده ها استفاده نماید. از سوی دیگر سازوکاری برای ارزیابی عملکرد مدل با داده های جدید و واقعی در نظر گرفته شده است.

1403/07/09
09:48:35
218
5.0 / 5
تگهای خبر: آموزش , الكترونیك , پژوهش , تخصص
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب