گزارش فناوری مهر؛

فهرستی از خرابكاریهای سایبری رژیم صهیونیستی، جاسوسی از موبایل

فهرستی از خرابكاریهای سایبری رژیم صهیونیستی، جاسوسی از موبایل سایت امن: رژیم صهیونیستی فقط به حمله های نظامی معمول بسنده نمی نماید. این رژیم در سال های اخیر با انتشار ویروس ها و ابزارهای جاسوسی متعددی، فضای سایبری را هم نا امن كرده است.



به گزارش سایت امن به نقل از مهر، هنگامیكه سخن از حمله های سایبری به میان می آید، بیشتر افراد به این نكته اشاره می كنند كه هكرها اصولا در روسیه یا چین هستند و هدف آنها دزدیدن اطلاعات شخصی برای سود مالی یا دریافت باج است. اما هدف مهم تر از اینها، حمله های جاسوسی و خرابكاری است. در همین زمینه رژیم صهیونیستی بارها اعلام نموده از اسلحه های سایبری استفاده می نماید. این رژیم غاصب هرچند نوع دقیق اسلحه ها را اعلام نكرده اما تاكنون حملات سایبری و بدافزارهای متعددی را منتشر نموده است.
رژیم صهیونیستی واحد اطلاعاتی به نام «واحد ۸۲۰۰» تشكیل داده كه مسئول ساخت بعضی از بدافزارهای مشهور قرن بیست و یكم هستند. این واحد از جوانان ۱۸ تا ۲۱ ساله تشكیل شده است. درهمین راستا برنامه ای خارج از مدرسه برای نوجوانان ۱۶ تا ۱۸ سال برگزار می گردد كه به آنها برنامه نویسی و هك كردن را می آموزد. نیروهای واحد هم از بین شركت كنندگان همین كلاس ها انتخاب می شوند.
این درحالی است كه به نوشته روزنامه فرانسوی لوموند این واحد در یك مقر در Negev فعالیت می كند و قادر به رصد تماس های صوتی، ایمیل و وسایل ارتباطی دیگر در سراسر خاورمیانه، اروپا، آسیا و آفریقا و همینطور ردیابی كشتی ها است.
رژیم صهیونیستی همینطور در تمام سفارت های خود در سراسر جهان مقرهای شنود دارد و با استفاده از كابل های زیر دریایی هم شنود می كند.
همینطور به نوشته روزنامه نیویورك تایمز رژیم صهیونیستی مقرهای شنودی در فلسطین دارد. به طوریكه در ۲۰۱۴ میلادی ۴۳ نفر از نیروهای این واحد با امضای نامه ای اعلام نمودند تجهیزات نظارت الكترونیك این واحد، اطلاعات خصوصی مردم فلسطین را جمع آوری می كند.
همكاری با آمریكا برای ساخت استاكس نت
فعالیت های مجرمانه رژیم صهیونیستی فقط به فلسطین منتهی نمی گردد. گزارش های مختلفی كه در رسانه های مختلف انتشار یافت، نشان داده است ویروس استاكس نت هم توسط رژیم صهیونیستی ساخته شد. به نوشته رونامه گاردین این ویروس در ۲۰۱۰ میلادی خیلی از كامپیوتر های صنعتی همچون كامپیوتر های تجهیزات هسته ای ایران را هدف قرار داد. كارشناسان معتقدند آمریكا و رژیم صهیونیستی این بدافزار را به وجود آوردند. سرگی اولاسن اولین بار ویروس استاكس نت را كشف كرد این ویروس كه با استفاده از ویندوز منتشر می شود، سیستم های كنترل صنعتی شركت زیمنس را هدف گرفته بود.
ویروس مشابه استاكس نت با هدف جمع آوری اطلاعات
یكی دیگر از ویروس ها، «دوكو» مجموعه ای از بدافزارهای كامپیوتری است كه در سپتامبر ۲۰۱۱ كشف شد. این ویروس به استاكس نت مرتبط بود. دانشگاه اقتصاد و فناوری بوداپست در بلغارستان این تهدید را كشف كرد. این تهدید شباهت زیادی به استاكس نت داشت اما هدف آن متفاوت بود. شركت Symantech درباره این ویروس تحقیقاتی انجام داد و معتقد بود این ویروس توسط سازندگان استاكس نت به وجودآمده و اطلاعات را برای حملات آتی جمع آوری می كند. این ویروس هم مانند استاكس نت، به سیستم عامل ویندوز حمله می كند. از اطلاعات جمع آوری شده با این ویروس برای حمله به سیستم های كنترل صنعتی استفاده می گردد.

جاسوسی در مذاكرات هسته ای ایران با Duqu2.0
به نوشته نشری اشپیگل، این ویروس یكی از پیچیده ترین ویروس هایی است كه تولید شده و در سال ۲۰۱۴ حتی به سیستم های شركت كسپراسكای هم نفوذ كرد. این ویروس مدت ها در سیستم كسپراسكای بود و شناسایی نشد. علاوه بر آن از این ویروس برای جاسوسی درباره مذاكرات هسته ای ایرانی هم استفاده شد.
ساخت ویروس جاسوسی از موبایل برای دولت ها
در سال ۲۰۱۶ هم محققان ویروسی به نام پگاسوس را ردیابی كردند كه سیستم های عامل اپل را هدف گرفته بود.ویروس مذكور آیفون های ۶ را از طریق دور رصد می كرد. این حمله سایبری كاربران را تشویق می كرد یك URL را با از كنند كه با پیامك ارسال شده است. بعد از دنبال كردن لینك با استفاده از شكاف های امنیتی در موتور جستجوی Safari دسترسی به هسته سیستم عامل را فعال می كرد و بدافزار روی موبایل نصب می شد. بعد از آن بدافزار از تمام وجوه موبایل كاربر از تماس های صوتی و پیامك گرفته تا اطلاعات تقویم و عكس و ویدئوها را جاسوسی می كرد. به نوشته رویترز محققان دانشگاه تورنتو در Citizen Labاین حمله را اولین بار ردیابی كردند. این گروه ادعا می كنند شركت NSO كه به رژیم صهیونیستی متعلق می باشد این بدافزار را برای دولت ها ساخته است.
ساخت ویروسی مخصوص دستگاه های اندروید
سال گذشته گوگل هم نسخه ای از ویروس پگاسوس را در موبایل های اندروید ردیابی كرد. به نوشته فوربس، گوگل این ویروس ر ا Lipizzan نام گذاری كرد. در زمان كشف ویروس مذكور روی كمتر از ۱۰۰ موبایل نصب شده بود. همه این موبایل ها قبلا به بدافزار پگاسوس آلوده شده بودند. به قول تیم امنیتی اندروید، Lipizzan یك ابزار جاسوسی پیچیده و دومرحله ای است. جالب آنكه گوگل متوجه شد این بدافزار به ۲۰ فرم مختلف عرضه شده و تعدادی از اشكال آن هم در پلی استور موجود بود. به صورت معمول Lipizzan شبیه یك ابزار عادی مانند اپلیكیشن ضبط صوت یا بك آپ نمایان می گردد. اما بعد از نصب در موبایل ایمیل، پیامك، مكان و تماس های صوتی كاربر را رصد می كند. همینطور این بدافزار اطلاعات بعضی از اپلیكیشن ها مانند واتس اپ، وایبر، تلگرام، جی میل، لیندكین و اسكایپ را هم جمع آوری می كند.
شركتی به نام Equus این ویروس را ساخته كه اطلاعات زیادی از آن در دسترس نیست فقط به نظر می رسد مقر آن در منطقه Herzliya در تل آویو باشد. همینطور یكی از مهندسان آن قبلا در NSO فعالیت می كرده است.
جاسوسی از كامپیوتر ها با پهپاد
روش های جاسوسی رژیم صهیونیستی فقط به این موارد محدود نمی گردد. خبرگزاری راشاتودی هم در خبری اعلام نموده است كه محققان رژیم صهیونیستی روشی برای حمله به كامپیوتر های جداگانه بوجود آورده اند. برای این منظور آنها كنترل نشانگرهای ال ای دی كامپیوتر را به دست می گیرند. در مرحله بعد این هكرها نشانگرها را وادار می كنند تا ۶ هزار بار در یك ثانیه چشمك بزنند و سیگنالی حاوی اطلاعات را به دوربینی بفرستد كه روی یك پهپاد در نزدیكی كامپیوتر هدف گرفته شده، ارسال نماید.
این روش كامپیوتر هایی را هدف می گیرد كه به اینترنت و شبكه های شركتی متصل نیستند و بنابراین دسترسی به اطلاعات آنها برای هكرها چالش برانگیز است. در نتیجه اطلاعات حساسی را در خود حفظ می كنند.
به قول هكرها با این روش اطلاعات با سرعت ۴ هزار بیت در ثانیه منتقل می گردد. البته پیش از این فرایند كامپیوتر باید به وسیله یو اس بی یا كارت اس دی به ویروس آلوده شود. با این روش هك را به سختی می توان ردیابی كرد.

افزایش مهارت ایران در حوزه سایبری
به هرحال به نظر می رسد رژیم صهیونیستی همچنان به ساخت بدافزارها و انتشار آن ادامه می دهد. هدف این رژیم از انتشار بدافزارها جاسوسی كردن از افراد و دولت ها و خرابكاری در مسیر موفقیت دشمنان خود است. اما به نظر نمی رسد این روند تا همیشه ادامه یابد. این در شرایطی است كه به نوشته گاردین در سال های اخیر قدرت سایبری ایران افزایش یافته است. این رسانه در سال ۲۰۱۴ در گزارشی نوشته است: در سال های اخیر ایرانی ها در حوزه سایبری ماهر تر شده اند. آنها قبلا سومین حلقه قدرت سایبری بودند اما خیلی زود وارد دومین حلقه قدرت های برتر سایبری شده اند.

1397/03/18
12:39:51
5353
5.0 / 5
تگهای خبر: اپل , اپلیكیشن , امنیت , سایبر
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب