193 طرح به مرحله داوری جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی رسید
سایت امن: اصفهان - دبیر چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی از راهیابی 193 طرح كسب و كار و فن آفرینی به مرحله داوری این رویداد اطلاع داد.
چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری و معرفی فن آفرینان روزهای ششم و هفتم دی سالجاری توسط شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می گردد.
این جشنواره در دو بخش مسابقه ای و غیر مسابقه ای برگزار می گردد كه بخش مسابقه ای شامل طراحان كسب و كار (دانشجویی و آزاد)، فن آفرینان و فرصت های سرمایه گذاری و بخش غیر مسابقه ای شامل نمایشگاه، مذاكره با سرمایه گذاران، نقطه شروع ارتباط (نشا) و كارگاه های آموزشی است.
دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی روز شنبه ب ایرنا اظهار داشت: حدود یكهزار طرح در بخش های مختلف ثبت نام كردند كه از بین آنها پرونده مربوط به 193 طرح، تكمیل شد و مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
كوروش خسروی افزود: از میان طرح هایی كه مورد ارزیابی و داوری قرار می گیرد 155 طرح در بخش طراحان كسب و كار و 38 طرح در بخش فن آفرینان است.
به گفته وی، پیش بینی می گردد كه از میان این طرح ها، 60 طرح به مرحله نهایی جشنواره برای ارائه، داوری و معرفی برترین ها راه یابد.
خسروی از بخش های جدیدی كه امسال به جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اضافه شده است به برگزاری نشست انتقال تجربه ورود به بازارهای بین المللی و اعطای جایزه فناوری صنعت ساز شیخ زین الدین اشاره نمود.
وی با اشاره به اینكه نشست انتقال تجربه با حضور شركت های دانش بنیان فعال در عرصه بین الملل و برخی مقام های دولتی مرتبط از وزارت امور خارجه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود، اظهار داشت: جایزه فناوری صنعت ساز شیخ زین الدین هم به برترین صاحبان طرح های فناورانه ای كه بر مبنای طرح آنها، خط تولید و یا كارخانه ای بوجود آمده است، اعطا خواهد شد.
خسروی تصریح كرد: جایزه فناوری صنعت ساز به منظور گرامیداشت یاد و خاطره محمود شیخ زین الدین و خدمات وی همزمان با چهاردهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی، اعطا می گردد.
محمود شیخ زین الدین، معاون فقید نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس اسبق شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان و جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی، خرداد امسال به علت عارضه قلبی درگذشت.
دبیر چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی همینطور با اشاره به اینكه این رویداد اردیبهشت هر سال برگزار می شد، خاطرنشان كرد: امسال زمان برگزاری این رویداد به علت برگزاری كنفرانس بین المللی 'پارك های علم و فناوری و مناطق نوآوری' (IASP 2018) به دی ماه منتقل شد.
سی و پنجمین كنفرانس جهانی 'پارك های علم و فناوری و مناطق نوآوری' شهریور امسال برای اولین بار به میزبانی جمهوری اسلامی ایران با حضور نمایندگان 50 كشور در اصفهان برگزار گردید.
جشنواره ملی شیخ بهایی از سال 83 هر سال از جانب شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می گردد.
از آنجا كه شیخ بهاء الدین محمد عاملی متخلص به شیخ بهایی از مفاخر بزرگ جهان اسلام و منشاء خدمات پرارزش علمی، فرهنگی و عمرانی در ایران بوده برای زنده نگه داشتن یاد او، این جشنواره به ' شیخ بهایی' نامگذاری شده است.
حدود 43 پارك علم و فناوری و پنج هزار شركت دانش بنیان و واحد فناور در كشور فعالند.
شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان كه با هدف حمایت و هدایت شركت های دانش بنیان تولید شده، دارای 10 مركز رشد فناوری، 2 پارك علم و فناوری و حدود 500 شركت دانش بنیان مستقر است.
3011/ 6022
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب