اینورتر یا دستگاه کنترل دور موتور چیست

اینورتر یا دستگاه کنترل دور موتور چیست سایت امن: اینورترها دارای کاربردهای بسیار زیادی هستند و در ابزارهای کاربردی فراوانی از آن ها استفاده می شود و دارای قطعات متحرک نیستند.


اینورترها دستگاه های هستند که به عنوان نوسان ساز الکترونیک قدرت بالا شناخته می‌شوند و در ظرفیت های متفاوت تولید می شوند و به این علت به آنها اینورتر می‌گویند که می‌توانند برعکس مبدل برق ای سی به دی سی متداول را انجام بدهند. در اصل اینورترها یا درایو AC دستگاه هایی هستند که می توان کنترل سرعت یک موتور ac سه فاز را به واسطه آن انجام داد بدون اینکه کاهش قدرت و گشتاور موتور انجام شود. اینورترها دارای کاربردهای بسیار زیادی هستند و در ابزارهای کاربردی فراوانی از آن ها استفاده می شود و دارای قطعات متحرک نیستند و معمولاً از اینورتر ها به منظور برقراری جریان ac از منابع  DC همانند باتری یا پانل های خورشیدی استفاده می‌شود.

مشاهده و خرید انواع اینورتر از بهترین برند های روز دنیا : دلتا ، انکام ، اینوونس ، اینوت ، پرتوصنعت و.. از وب سایت موتور کنترل به آدرس اینترنتی https://www.inverter.ir/

 

اینورترها به دو گروه تک فاز و سه فاز تقسیم بندی می شود اما تمامی خروجی اینورتر ها سه فاز بوده و فقط از ورودی سه فاز برای اینورترهای که توان بالای سه اسب دارند استفاده می‌شود.

اینورتر هایی که توان پایین دارند گاهی هشداری برای عدم به کارگیری آنها به منظور روشن نمودن لامپ های فلورسنت معمولی داشته اند و این هشدار به این علت بوده که به صورت موازی خازن تصحیح توان با لامپ متصل گردیده است و اگر خازن برداشته شود این مشکل حل خواهد گردید.

دستگاه اینورتر از نظر اقتصادی قابل بهره‌وری هستند مثلاً به واسطه یک دستگاه اینورتر مقدار جریان اولیه سه فاز با جریان خروجی ۲۰۰ آمپر ۱۲ آمپر خواهد بود اما در مدل های ترانسفورمر عادی میزان این جریان حدود ۱۸ آمپر در جریان های شبیه به آن می باشد. البته گاهی در خصوص تبدیل سیستمهای ترانسفورمر به اینورتر در حوزه صرفه جویی اغراق های صورت می‌گیرد اما باید واقع‌بین بود و به صورت کلی می‌توان گفت که در سال حداقل ۱۵ درصد و با توجه به شرایط تا ۳۰ درصد در حوزه نیروی مصرفی با کاهش هزینه‌ها روبه‌رو هستید و در سیستم اینورتری به شکل یکنواخت و به دور از هرگونه نوسانات دی سی ورودی به دستگاه به یک Ac خواهید داشت.

اینورترها چه کاربردی دارند؟

همانطور که اشاره نموده ایم اینورترها دارای کاربردهای گسترده ی هستند و در ابزارهای کابردی زیادی از آن ها استفاده می گردد اما به صورت کلی می توان به موارد زیر به عنوان مهم ترین ها اشاره کرد:

برای جوشکاری انواع فولاد و همچنین جوشکاری آلومینیوم کاربرد دارند: باید دقت داشته باشید که دستگاه های جوشکاری در قدیم بر مبنای ترانسفورماتور بوده اند و در فرکانس ۵۰ یا ۶۰ هرتز عموماً کار کرد ترانسفورمر ها کافی نبود و در ترانسفورمر گرمای بیش از اندازه ای تولید می شد و باید به نسبت سنگین و بزرگ نیز باشد.

از انرژی قسمت مهمی برای گرم نمودن ترانسفور و پیرامون آن صرف می گردید. نسبت به انواع ۵۰ هرتزی، ترانسفورمرهای قدرت اصلی که کارکردشان با توان ۲۰۰۰۰ هرتز است بهینه تر و کارآمدتر هستند و  به این معنی است که ترانسفورمر ها تا حد زیادی کوچک میشوند. شما می توانید به راحتی و بدون سختی از اینورترهای سبک و قابل حمل استفاده کنید.

منبع تغذیه: اینورتر ها قادر هستند که تبدیل برقDC به برق AC را انجام بدهند مثل باتری، پانل های خورشیدی یا سلول های سوختی.

در واقع تبدیل برق و خروجی به ولتاژی که نیاز است توسط اینورتر انجام میشود. به صورت مستقیم جریان به واسطه میکرو اینورتر ها از پانل های خورشیدی تبدیل به جریان متناوب خواهد شد.

گرمکن القایی: به منظور افزایش فرکانس برق اصلی از اینورترهای شرکت موتور کنترل در گرمکن القایی استفاده می گردد؛ بدین منظور پیش از هر چیزی تبدیل برق اصلی به DC انجام می‌شود و بعد از آن به واسطه دستگاه اینورتر تبدیل برق DC به AC انجام می‌شود.

منابع برق اضطراری: به منظور ایجاد برقAC وقتی که برق اصلی وجود ندارد از اینور تر و باتری به عنوان منبع تغذیه اصلی استفاده می گردد. و هنگامی که اتصال برق اصلی وصل شد برای شارژ کردن باتری ها یکسو کننده ها به کار گرفته می شوند.

درایور های الکترونیکی وسیله نقلیه: یکی دیگر از کاربردهای اینورترها در برخی وسایل نقلیه برقی همانند قطار برقی می باشد که به منظور کنترل کننده دور موتو و قدرت کشش موتور خواهد بود و البته با توجه به پیشرفت های بسیار زیادی که انجام شده است اینورترها به دلیل کاربرد هایی که دارند در اکثر وسایل نقلیه برقی به کار برده می شوند.

انتقال انرژی به روشHVDC : در این روش برق Ac به برق DC تبدیل می‌شود و انتقال آن به مکان دیگری انجام می‌شود و بعد از آن به واسطه اینورتر در مکان دریافت به برق ac تبدیل می شود.

درایو فرکانس متغیر: در این سیستم ها وظیفه کنترل برق بر عهده اینورترها می باشد. 

1400/09/14
21:45:08
703
5.0 / 5
تگهای خبر: رپورتاژ , انرژی , اینترنت , باتری
اگر پسندیدید لاک کنید:
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان سایت امن در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
سایت امن
websec.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سایت امن محفوظ است

سایت امن

گواهی امنیت وب